Onderhoud & aanleg van riolering

Als specialist in onderhoud en aanleg van riolering ontzorgen wij wegbeheerders, aannemers en overheden volledig. Wij hebben alle knowhow en machines in huis om rioolstelsels compleet te kunnen aanleggen en renoveren.

Meer informatie

Adviseur en probleemoplosser

Als probleemoplosser zijn wij specialist in constructieve oplossingen voor onderhoud en reparatie van rioleringen. Dat begint desgewenst met kundig advies. Wij hebben de knowhow en ervaring om problemen te lokaliseren en te analyseren en op grond van onze bevindingen advies uit te brengen over de aanpak van de problemen.

Meer informatie

Onze projecten

Uitbreidingsplan Enumatil

Uitbreidingsplan Enumatil

Van bouwrijp tot en met woonrijp. Een project waarin we bijna al onze facetten konden gebruiken. Een stuk grondwerk, waterbouw en riolering.
 
Aanleg tuin, voortuin en oprit

Aanleg tuin, voortuin en oprit

Een werkje een klein beetje uit de richting, maar dat maakte het weer uniek. Een project van ontwerp tot uitvoering. Met de klant overleggen en plannen maken. Met een kritisch oog de situatie bekijken. En dan samen tot een prachtig mooi eindresultaat komen.
 
Vernieuwing Kademuur Onderdendam

Vernieuwing Kademuur Onderdendam

Een uitdaging die wij niet uit de weg zijn gegaan. Een project van ontwerp tot uitvoering. Met onze eigen ideeën en kennis hebben we een nieuwe muur gebouwd, schanskorven geplaatst en onderwaterbeschoeiing met stortsteen aangebracht.