Terug naar Projecten

Vernieuwing Kademuur Onderdendam

Gepubliceerd op:
Vernieuwing Kademuur Onderdendam

Een uitdaging die wij niet uit de weg zijn gegaan. Een project van ontwerp tot uitvoering. Met onze eigen ideeën en kennis hebben we een nieuwe muur gebouwd, schanskorven geplaatst en onderwaterbeschoeiing met stortsteen aangebracht.

Eind 2018 zijn wij door voormalig gemeente Bedum benaderd voor het realiseren van een nieuwe kademuur te Onderdendam. Een project met risico en uitdaging. Waterverkeer dat niet mag worden belemmerd, maar werken op een weg van 2,50 meter breedte? Waar fietsverkeer niet gestremd mag worden? Zoals u leest een passende uitdaging.

Het project was in de vorm van een design en construct. Zelf het plan bedenken, tekeningen maken en het mooiste natuurlijk, het zelf uitvoeren.

We vonden het een fantastisch project om mee bezig te zijn. En we zijn erg tevreden over het resultaat.

Bekijk ook

Uitbreidingsplan Enumatil

Uitbreidingsplan Enumatil

Van bouwrijp tot en met woonrijp. Een project waarin we bijna al onze facetten konden gebruiken. Een stuk grondwerk, waterbouw en riolering.
 
Aanleg tuin, voortuin en oprit

Aanleg tuin, voortuin en oprit

Een werkje een klein beetje uit de richting, maar dat maakte het weer uniek. Een project van ontwerp tot uitvoering. Met de klant overleggen en plannen maken. Met een kritisch oog de situatie bekijken. En dan samen tot een prachtig mooi eindresultaat komen.
 
Fundatieplaten Laadpalen

Fundatieplaten Laadpalen

Een betonplaat van 3 meter bij 3 meter en 30 cm dik? Wapening van rond 16mm. Het kan allemaal voor laadpalen van Qbuzz. Een betonconstructie waarbij onze kennis en kunde van pas kwam.