Terug naar Projecten

Uitbreidingsplan Enumatil

Gepubliceerd op:
Uitbreidingsplan Enumatil

Van bouwrijp tot en met woonrijp. Een project waarin we bijna al onze facetten konden gebruiken. Een stuk grondwerk, waterbouw en riolering.

De eerste fase is al uitgevoerd in november 2017. Het bouwrijp maken van het nieuwe plan. Er werd een nieuwe bufferplek voor water aangelegd met aansluiting op de Matsloot. De vrijgekomen grond werd gebruikt om de nieuwe kavels omhoog te brengen.

In Mei 2020 was de bouw van de woningen zo goed als klaar. Aan ons te taak om de nieuwe toegangsweg, inritten en voetpad te creëren. Ook werd het al eerder aangelegde voetpad van schelpen even opgefrist met een nieuwe laag schelpen. 

Een geslaagd project om op terug te kijken!

Bekijk ook

Aanleg tuin, voortuin en oprit

Aanleg tuin, voortuin en oprit

Een werkje een klein beetje uit de richting, maar dat maakte het weer uniek. Een project van ontwerp tot uitvoering. Met de klant overleggen en plannen maken. Met een kritisch oog de situatie bekijken. En dan samen tot een prachtig mooi eindresultaat komen.
 
Vernieuwing Kademuur Onderdendam

Vernieuwing Kademuur Onderdendam

Een uitdaging die wij niet uit de weg zijn gegaan. Een project van ontwerp tot uitvoering. Met onze eigen ideeën en kennis hebben we een nieuwe muur gebouwd, schanskorven geplaatst en onderwaterbeschoeiing met stortsteen aangebracht.
 
Fundatieplaten Laadpalen

Fundatieplaten Laadpalen

Een betonplaat van 3 meter bij 3 meter en 30 cm dik? Wapening van rond 16mm. Het kan allemaal voor laadpalen van Qbuzz. Een betonconstructie waarbij onze kennis en kunde van pas kwam.