Terug naar Projecten

Fundatieplaten Laadpalen

Gepubliceerd op:
Fundatieplaten Laadpalen

Een betonplaat van 3 meter bij 3 meter en 30 cm dik? Wapening van rond 16mm. Het kan allemaal voor laadpalen van Qbuzz. Een betonconstructie waarbij onze kennis en kunde van pas kwam. 

Qbuzz heeft ons benaderd voor het produceren van de fundatieplaten voor de laadpalen. De laadpalen dienen voor het opladen van de elektrische bussen. Ze worden verspreid over de verschillende p+r en bij beginpunten van de routes.

Bij de productie wordt de wapening van rond 16mm, hijsankers en ankernesten ingestort. De platen wegen in totaal 6,5 ton per stuk. Hierdoor kunnen wij de platen zelf niet verplaatsen, hiervoor hebben wij een extern bedrijf benaderd. Deze levert ze op de juiste locatie.

Het was een zeer uniek project om mee bezig te zijn. De eerste lichting ligt klaar om door Noord-Nederland te worden verspreid!

Bekijk ook

Uitbreidingsplan Enumatil

Uitbreidingsplan Enumatil

Van bouwrijp tot en met woonrijp. Een project waarin we bijna al onze facetten konden gebruiken. Een stuk grondwerk, waterbouw en riolering.
 
Aanleg tuin, voortuin en oprit

Aanleg tuin, voortuin en oprit

Een werkje een klein beetje uit de richting, maar dat maakte het weer uniek. Een project van ontwerp tot uitvoering. Met de klant overleggen en plannen maken. Met een kritisch oog de situatie bekijken. En dan samen tot een prachtig mooi eindresultaat komen.
 
Vernieuwing Kademuur Onderdendam

Vernieuwing Kademuur Onderdendam

Een uitdaging die wij niet uit de weg zijn gegaan. Een project van ontwerp tot uitvoering. Met onze eigen ideeën en kennis hebben we een nieuwe muur gebouwd, schanskorven geplaatst en onderwaterbeschoeiing met stortsteen aangebracht.