Grondwerken & grondverzet in de breedste zin van het woord

U kunt bij ons terecht voor grondwerken in de breedste zin van het woord. Als probleemoplosser helpen wij u altijd op weg naar de oplossing: van planontwikkeling tot oplevering. Naast graafwerk, egalisatie en aan- & afvoer van grond ontzorgen wij u in tal van werkzaamheden, zoals:

Verhuur   Paardenbakken   Tuinaanleg en -onderhoud   Agrarisch loonbedrijf   Bestrating  

Verhuur van minikraan en minigraver

U kunt bij ons terecht voor huur van minikranen. Wij beschikken hiervoor over een 3-tons minigraver en 7-tons midigraver. Bij huur van een minikraan of midikraan is een machinist altijd inbegrepen. De kranen zijn inzetbaar voor onder meer grondverzet en sloopwerken.

Meer informatie

Aanleg paardenbakken

Paardenhouders, maneges en hippische bedrijven kunnen bij ons terecht voor de aanleg van paardenbakken. Afhankelijk van onder meer het verwachte gebruik en de onderbouw bepalen wij de opbouw van de bodem, al dan niet met drainage. Ook plaatsen wij desgewenst de omheining van de buitenbak.

Meer informatie

Altijd een oplossing

Tuinaanleg en -onderhoud

Voor zowel particulieren als bedrijven verzorgen wij groen- en tuinaanleg en -onderhoud. Al het voorkomende hovenierswerk kunt u met een gerust hart aan ons overlaten, inclusief de bouw en montage van schuttingen en afrasteringen.

Meer informatie

Agrarisch loonbedrijf

Als agrarisch loonbedrijf ondersteunen wij akkerbouwers, veehouders en overige agrarische bedrijven met een breed scala aan diensten, zoals graslandverbetering, ploegen, kilveren, inzaaien en stalmest strooien. Daarnaast zijn wij ervaren in de bouw en aanleg van sleufsilo’s, slootonderhoud, het plaatsen van afrasteringen en hekken, zaag- en snoeiwerk.

Meer informatie

Bestrating

Zowel voor (agrarische) bedrijven als voor particulieren verzorgen wij bestrating en  erfverhardingen in beton en asfalt. En ook hiervoor geldt dat wij u alle zorgen uit handen nemen: van tekening tot oplevering, u hebt er geen omkijken naar.

Meer informatie

Ons machinepark voor grondwerken en grondverzet

Om u de garantie te kunnen bieden dat wij verantwoord en veilig werken, zijn al onze machines goed onderhouden en voorzien van alle vereiste keuringen.

Meer informatie